Het plaatsen van tenten is reeds een lange tijd aan de gang. Eerst werkte Mr. Theybers in loonverband om alzo alle knepen van het vak te kennen.

De grote stap werd in 1991 gezet en VIP-tenten Theybers was geboren.

Vanaf toen is men beginnen werken aan kwaliteit en kan onze firma aan alle behoeften van grote en kleine VIP-tenten voldoen.

 

Voor grote en kleine feesten zijn onze tenten dan ook een niet te missen object wat klasse en goede kwaliteit kan verzorgen in uw eigen achtertuin!

 

Met bagage van meer dan 40 jaar ervaring mogen we dan ook van een gerespecteerde firma spreken en een kenner in zijn vak!

 

Sinds 2012 heeft de zaak een nieuwe aanvoerder en is zoon;Danny Theybers; de persoon die Tentenverhuur - Theybers de nieuwe jaren zal inwijden. Met verjongde visie kan dan ook de firma rekenen op een continuiteit en uitbreiding van het gamma en geeft deze nieuwere dimensies in het tenten landschap.

 

Danny Theybers: "Klant is koning. Anno 2012 ben ik blij de kennis van mijn vader mee verder te zetten. Dit biedt klant degelijkheid en verjonging te samen! We kunnen de klant dan ook op eender welke manier helpen in alle degelijkheid en klasse!"